Despre noi

CRISTAL BRAD este o companie cu capital privat romanesc, infiintata in 1991 ajungand in prezent la peste 200 de angajati si este inregistrata ca o intreprindere mare, recunoscuta in topul firmelor in domeniu. Activitatile principale sunt: comercializarea, prelucrarea, si transportul sticlei. Compania urmareste satisfacerea clientilor cu o gama cat mai diversificata de produse si servicii, dispune de spatii de depozitare, specialisti in domeniu, utilaje specifice si masini de transport pentru a fi in pas cu tendintele actuale si pentru a actiona pe mai multe segmente de piata. Masini de transport: peste 25 de unitati. Cristal Brad reuseste sa devina o firma de invidiat, prin amenajarea spatiului de productie, de cca 10.000 mp din Popesti Leordeni, cu linii moderne de procesare a geamului, cum sunt:

 • Linie taiere geam pentru dimensiuni Jumbo (6000x3210mm), cu doua mese de taiere, pentru orice tip de geam inclusiv duplex. Taierea se face cu un program de optimizare pe calculator avand o pierdere minima la incadrare
 • Masini de taiere pentru dimensiuni 3210 x 2550mm , pe care se poate taia orice forma de geam dupa un desen in format “dxf”.
 • Masini pentru prelucrat: cant superficial, cant semirotund si drept satinat si lustruit, cant cu alte forme.
 • Masini de gaurit geam.
 • Masina de inchidere geam termoizolant complet automatizata.
 • Masina de sablat geam pe toata suprafata sau cu model.
 • Masina de fazetat geam si oglinzi (inclusiv grosimi de 3 mm)
 • Masini de spalat geam de cea mai inalta clasa
 • Cuptorul de securizare geam cu convectie fortata (singurul din Romania de acest tip) ofera posibilitatea securizarii pentru orice geam in dimensiuni max 4800 x 2400 mm si realizeaza o securizare foarte buna pentru geamurile speciale.
 • Cuptor HST - shock test - verificare securizare.
 • Linie prelucrat cant drept (Bilaterala) si masina de spalat pentru geamuri de dimensiuni mari, oferind posibilitatea unei productii de serie pentru usi din geam, blaturi de mese, mobilier, vitrine, etc.Linia de srigrafiere geam care are in dotare doua masini de serigrafiere si un cuptor de uscare.
 • Linie prelucrat cant drept (Bilaterala) si masina de spalat pentru geamuri de dimensiuni mici;
 • Masina destinata serigrafierii geamurilor de constructii poate emaila geamuri cu dimensiuni max 3600 x 2400 mm iar masina cea mica poate serigrafia geamuri pentru aparatura electrcasnica (aragaze, frigidere, mobile, etc.) si geamuri pentru constructii de dimensiuni maxime 800 x 1200 mm.
 • Linie de laminare (ce poate procesa foi de sticla cu dimensiuni de 5.000 mm x 2.500 mm );
 • In prezent, fiind dotata cu utilaje moderne de productie si prelucrare a sticlei, Cristal Brad, se situeaza printre companiile importante din domeniu. Produce geam termo-izolant, fonoabsorbant, sticla securizata, serigrafiata, usi din sticla, balustrade din sticla, pereti din sticla, trepte, geamuri structurale si semistructurale, geamuri mate simple si cu model. Pentru producerea geamului termoizolant societatea are doua linii de productie austriaca, ultima montata de curand, fiind complet automatizata si cea mai noua creatie a celor de la LISEC. Dimensiunile maxime ale geamurilor termopan realizate pe aceste linii sunt 3300 x 2500 mm. Cristal Brad dispune de specialisti cu inalta calificare si de 2 ateliere bine dotate pentru realizarea structurilor din PVC si aluminiu. Unul din ateliere este axat pe executie tamplarie din PVC, iar celalalt pe executia structurilor din profile de Aluminiu pentru peretii cortina. Firma are specialisti si dotare materiala atat pentru montaj tamplarie PVC cat si pentru peretii cortina. Deasemenea prin punctele de lucru din Bacau, Constanta, Galati, Brasov dispunem de o gama larga de geamuri simple, geamuri speciale si oglinzi cu livrare imediata; cu livrare la destinatie, acest lucru depinzand de cantitatea comenzii.