furnizori

Saint-Gobain Glass este o organizatie internationala care regrupeaza ansamblul activitatilor de constructii ale diviziei Vitrage din toate tarile, sub denumirea unica de « Saint-Gobain Glass ».

Transformator, producator şi distribuitor de materiale (sticla, materiale plastice, ceramica, fonta, etc), Saint-Gobain transforma materia în produse performante în serviciul vieţii cotidiene şi pregateşte pentru dumneavoastra materialele viitorului.

Cu sediul în Bruxelles, AGC Glass Europe produce, proceseaza și distribuie sticlă plană pentru construcții (geam exterior si sticla decorativa interior), (sticlă originală și de înlocuire) pentru domeniul auto și sectoarele solare. Acesta este filiala europeană a AGC Glass, cel mai mare producător mondial de sticlă plană.

Compania "Trakya Glass Bulgaria" a fost înființată în 2005 ca parte din cel mai important producător de sticlă numit "Shishejam", din Turcia.

Compania este formata din mai multe fabrici de produse din sticlă; aceste produse din sticlă sunt realizate cu utilizarea de materii prime locale, cum ar fi nisip, sodă calcinată, dolomită și calcar.

În cel mai recent proiect numit "Shishеdzham" in Targovishte - Bulgaria - compania a inceput sa confectioneze sticlă auto. CARLIEUKLIMA SpA împreună cu partenerul ei din Bulgaria "TFS CONSULT" SRL au furnizat si instalat un sistem EURAD de încălzire cu o putere termică totală de 3.217 , 80 kW.

Guardian® produce sticlă pentru comert (Guardian SunGuard sticlă arhitecturala avansata), rezidențiale (Guardian ClimaGuard), interior (Guardian INGLASS, Guardian ShowerGuard, DiamondGuard), auto, segmentele industriei de sticlă de energie / solara (Guardian EcoGuard) și tehnic. Produsele Guardian includ atât float cat și valoarea adăugată acoperita cu sticlă sau sticla cu emisivitate redusa (low-e), oglindă și sticla cu model, sticla solară și termoizolanta si sticla reflectorizanta pentru o gama larga de proiecte de construcții. Guardian este un producător de top al sticlei la nivel mondial.